Кияни винайшли свою альтернативу подорожчанню проїзду у метро(відео)

4 Грудня 2014 09:28
rev.org.ua

rev.org.ua

Київська влада під керівництвом мера-спортсмена вирішила популяризувати спорт. Тепер киянам, щоб дістатися до роботи чи навчання, потрібно буде змагатись у стрибках! На сайті КМДА обнародувано проект розпорядження про підвищення тарифів на проїзд: наземний транспорт – 3 гривні, метро – 4 гривні. Отож, цією профанацією громадського обговорення влада кинула виклик. Ліві соціальні активісти приймають його і започатковують флешмоб #metro_jump_challenge

“Діліться відеороликами, як ви долаєте перешкоди, та пропонуйте альтернативу подорожчанню”, – пропонують організатори.

“Наша альтернатива: “відкрита бухгалтерія”, тобто відкриття даних про щоденні доходи і витрати “Київметрополітену” та “Київпастрансу!”- заявили організатори акції. Альтернатива хоча і цікава, проте незаконна. Однак, даними діями кияни пропонують привернути увагу влади до проблем киян, адже при зростанні безробіття та невисоких зарплатах запропоновані зміни виявляться непосильними для більшості киян. Пропозиції в організаторів наступні : збільшіть зарплатні – пересядьте самі на метро та тоді вже змінюйте тарифи.

Потрібно зауважити, що у більшості країн світу метро та інші види громадського транспорту є дотаційними, про що наша влада, на жаль. забула!

Джерело: Гасло