На Київщині відбувся туристично-культурний фестиваль

23 Грудня 2014 21:00

visnik-press.com.ua

visnik-press.com.ua

На території центру культури та історії «Парк Київська Русь», що у селі Копачів Обухівського району, відбувся перший туристично-культурний фестиваль «Київщина туристична запрошує, – пропозиції турсезону-2015». У ньому взяли участь представники туристичних організацій та підприємств, ресторанних, готельних та розважальних закладів Київщини. Також відбулася презентація найпривабливіших з точку зору туризму районів області: Білоцерківського, Богуславського, Вишгородського, Переяславського та міста Ржищів.

Своєрідною родзинкою фестивалю стала виставка робіт майстрів народної творчості Київщини. А також – культурно-розважальна програма від Парку «Київська Русь» із обрядовими дійствами та народними забавами. Для найменших гостей організатори підготували цікаві майстер-класи, ігри та вікторини із призами та подарунками.

На урочистому відкритті фестивалю побували заступник голови Київської облдержадміністрації Дмитро Христюк, перший секретар Посольства Чехії в Україні Соня Крайчева, представники міст та районів області, керівники туристичних та спортивних організацій.

– Туристична галузь нашої області є одним з найперспективніших для розвитку напрямків. Адже маємо надзвичайно багату історично-культурну спадщину, національні традиції, які мусимо не просто берегти і ними пишатися, а й водночас приваблювати туристів з інших областей України та усього світу. У свою чергу, все це позитивно впливатиме на розвиток інфраструктури та прихід нових інвестицій на територію Київщини, – зазначив Дмитро Христюк.