На новорічних розпродажах у столиці спустили ціни на джинси і взуття

15 Грудня 2014 15:00

static.gazeta.ua

static.gazeta.ua

За два тижні до Нового року у київських торгових центрах стартували новорічні розпродажі. Ціни спустили до 50 %.

“Не шукайте дешевих товарів, – говорить киянка Ірина Тітова. – За півціни можна купити лише частину одягу. Це деякі моделі джинсів, футболок, блуз і курток. Решта подешевшала всього на 20-30 відсотків”.

Щоб оновити гардероб, Ірина витратила на шопінг 3 год.

“Впоралася б швидше, якби не були такі довгі черги до примірочних, – розповідає Ірина. – На прилавках з’явилося багато торішнього товару. Ціни особливо не радують. Продавці кажуть, що дешевше вже не буде, бо долар занадто виріс. Коли закупляли колекції, закладали ціну у 14 гривень за долар, а він в обмінниках уже дорожче 16”.

Джинси можна купити від 349 грн, блузи і кардигани – від 200, безрукавки – від 350, куртки – понад 800 грн. На 200-300 грн подешевшало спортивне взуття.

“Майже не купують аксесуари, – каже продавець-консультант одного з київських магазинів Тетяна. – Досі не розпродали колекцію сонцезахисних окулярів, браслети, обручі та клатчі. Найшвидше покупці спустошують прилавки з футболками, бо вони до 100 гривень – по кишені кожному. Рідше беруть куртки і пальта. Хто планував купити верхній одяг на зиму, то вже його придбав. На додаткову куртку не в кожного зараз є гроші”.

За словами продавця, під час розпродажів у магазинах зростає кількість крадіжок. Щоб цього уникнути, власники бутиків наймають додаткову кількість охоронців.

Джерело: Gazeta.ua