Новорічні свята для дітей переселенців

30 Грудня 2014 12:43
mns.gov.ua

mns.gov.ua

Під новорічною ялинкою, незважаючи на морозець, яблуку ніде впасти. Це святкове дійство для дітей-переселенців із Донбасу. Здивувати юних глядачів незвичною виставою завітав навіть театр на ходулях.

Діти підтанцьовують театру на ходулях, а актори-студенти Києво-Могилянської академії зізнаються – танцювали на морозі для дітей-переселенців від усієї душі.

Святковий настрій дітям створюють і різноманітні ігри, ярмарки та майстер класи. Попри святкову атмосферу, діти не забувають про свої найбільші новорічні побажання. А вони у всіх однакові – хочуть миру і повернення додому.

Головний святковий персонаж – Дід Мороз вже знає про найпотаємніші бажанння діток-переселенців. Каже, у ці святкові дні треба вірити у диво.

Волонтер центру “Кожен може допомогти” Оксана Лазебник за сумісництвом грає роль Солохи. Зізнається, усе святкове дійство, від артистів до подарунків, влаштували коштом благодійників. До акції долучились зі всієї України, а також з-за кордону.

Тож, свято у волонтерському центрі триватиме. Лише за кілька днів його мають відвідати майже дві тисячі дітей-переселенців.

Джерело: Хрещатик