Олег Скрипка проведе на Софіївській площі Різдвяну «Країну мрій»

31 Грудня 2014 08:47
cultprostir.com.ua

cultprostir.com.ua

Традиційний зимовий етно-фестиваль Різдвяна «Країна Мрій» відбудеться 7 січня на Софіївській площі Києва.

Засновник фестивалю Олег Скрипка цього року займається організацією святкування Нового року в столиці, тому було вирішено провести Різдвяну «Країну Мрій» на місці розташування головної ялинки України.

Традиційно під час Різдвяної «Країни Мрій» відбудеться ярмарок  майстрів народних промислів, концерти та зірковий вертеп.

Програма фестивалю триватиме 8 годин з 14:00 до 22:00. У фіналі Різдвяної «Країни Мрій» виступить Олег Скрипка у супроводі «Легранд Оркестру».

«Моя давня мета − об’єднати всі ці новорічні свята в єдиний ланцюг. Соціальний сенс ідеї дуже простий і притому вкрай важливий. Цей відрізок часу, з 19 грудня по 19 січня  – найтемніші, найкоротші, найхолодніші, найдепресивніші дні в році. У наших предків в цей період було найменше роботи. І свята тут дуже до речі – вони компенсують важкість днів. Крім того, починати черговий рік на оптимістичній хвилі – дуже правильно. У радянський час зміст цього святкового періоду деградував: залишилися тільки суворі п’янки в новорічну ніч, суворе похмілля на ранок 1 січня, скислий олів’є і шампанське без бульбашок. Розуміння того, що тебе чекає Різдво, змушує дивитися на все інакше» – поділився з Cultprostir своїм баченням новорічних свят Олег Скрипка.

Джерело: cultprostir.ua