ПАТ «АК «Київводоканал» презентував сучасну спецтехніку для усунення аварійних ситуацій на мережах

24 Грудня 2014 11:15

cdn.dtkt.ua

cdn.dtkt.ua

Сьогодні, на Дніпровській водопровідній станції (ДнВС) з нагоди її 75-річчя було презентовано нову спецтехніку для усунення аварійних ситуацій на мережах, яка дозволяє у найкоротші терміни відновити водопостачання мешканцям, зменшити незручності для пішоходів та водіїв у випадку розриття на тротуарах та проїжджих частинах. Також спецтехніка дозволяє зекономити пальне за рахунок універсальності машин, яка може виконувати функції декількох механізмів.
Так, аварійно-відновлювальний автомобіль на шасі «ISUZU NPR» призначений для доставки до місця аварій бригад робітників. Укомплектований сучасним гідравлічним обладнанням та інструментом автомобіль дозволить одночасно виконувати декілька операцій: різка асфальтобетонне покриття; робота відбійного молотка; відкачування води; різка та варка труб.

Загалом у 2014 році ПАТ «АК «Київводоканал» придбало 19 транспортних засобів та механізмів, а саме: 3 екскаватори-навантажувачі, 1 самоскид вантажопідйомністю 20 тонн, 2 оперативно-відновлювальні машини (ОВМ) на шасі «Peugeot Boxer», 12 аварійно-відновлювальних машин на шасі «ISUZU NPR», 1 автокран вантажопідйомністю 25 тон.