Столична влада витратить на подарунки для дітей понад мільйон гривень

17 Грудня 2014 23:45

encrypted-tbn0.gstatic.com

encrypted-tbn0.gstatic.com

Столична влада подбає, аби діти із родин вимушених переселенців, а також діти-сироти та діти з функціональними обмеженнями не залишилися без новорічних подарунків.
Так, на придбання подарунків, проведення новорічних вистав для дітей з функціональними обмеженнями, дітей із сімей переселенців із зони АТО, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування заплановано витратити понад 1 мільйон гривень. Про це розповіла директор Департаменту культури Діана Попова під час прес-конференції в інформаційному агентстві «Укрінформ».
Загалом, за словами Діани Попової, на організацію новорічних свят у бюджеті міста передбачено близько 1800 тисяч гривень.
«Цього року більша частина коштів буде витрачена на подарунки та вистави для дітей, які потребують нашої особливої уваги. Основні ж витрати саме на організацію святкування та святкові заходи оплачуються спонсорами та благодійниками», – розповіла Діана Попова.
Нагадаємо, що цього року столична влада відмовилася від формату святкування Нового року та Різдва на Майдані Незалежності, зробивши основною локацією свята Софійську площу. Партнерами столичної влади в організації святкування виступив міжнародний етнокультурний проект «Folk Ukraine».