Столичних жителів навчать робити ялинки з підручних матеріалів

5 Грудня 2014 15:36
vekoria.blogspot.com

vekoria.blogspot.com

З 11 до 14 грудня у КП “Київський міський будинок природи” відбудеться новорічний майстер-клас з виготовлення новорічних ялинок із підручних засобів.

Як повідомляє сайт підприємства, захід пройде у рамках інформаційно-просвітницької акції “Збережи ялинку 2014”.

Мета майстер-класу – привернути увагу до проблеми несанкціонованого винищення хвойних порід дерев у переддень зимових свят, а також популяризувати серед населення альтернативних новорічні декорації з елементами вторинних матеріалів.

Дітям та дорослим запропонують виготовити новорічні композиції з лапника (гілки дерев хвойних порід, що залишаються після санітарних рубок).

“Роботи створюватимуться з використанням як традиційних декоративних прикрас, так і з використанням вже вживаних елементів щоденного використання, зокрема, виготовлених із вторинної сировини. Учасники матимуть можливість створити унікальні композиції під керівництвом професійних флористів”, – йдеться в повідомленні.
Готові композиції планують виставити на продаж під час благодійного ярмарку у приміщенні Київської адміністрації, а зібрані кошти спрямувати на розвиток еколого-просвітницького проекту з роздільного збору побутових відходів.

Розклад проведення майстер-класів:

11 грудня – 14:00 -16:00

12 грудня – 14:00 -16:00

13 грудня – 11:00 -13:00

14 грудня – 11:00 -13:00

Телефон для запису 234-45-47.

Участь в майстер-класах безкоштовна, оплачується тільки вхідний квиток до експозиції Будинку природи.

Вартість дорослого вхідного квитка – 15 гривень, пільгового квитка (школярі, студенти, пенсіонери) – 7 гривень, діти до 5 років – безкоштовно. Адреса: вул. Рогнідинська, 3.