Студенти проводять акцію “Підземний Майдан” проти подорожчання проїзду в громадському транспорті

28 Грудня 2014 15:03
facebook.com

facebook.com

У неділю 28 грудня ц.р. у Києві проходить акція “Підземний Майдан”. Біля кас ст.м. “Майдан Незалежності” починаючи з 14.00 молодь висловить протест проти подорожчання проїзду в громадському транспорті. 28 грудня – один з останніх днів т.зв. “громадського обговорення” підвищення тарифів. Обговорювати перегляд тарифів можливо лише після “відкриття бухгалтерії” комунальних підприємств “Київпастранс” і “Київський метрополітен”! Замість псевдо-обговорення соціальні активісти ініціюють проведення справжнього громадського обговорення – щодо запровадження безоплатного проїзду.

Підняття тарифів є неприпустимим без підвищення соціальних стандартів, а також без вичерпання альтернативних засобів наповнення бюджету – за рахунок стягнення плати за землю, оподаткування дорогих авто та встановлення плати за в’їзд у центр міста. Організатори приносять вибачення за незручності, які пов’язані з проведенням мирної акції, але її метою є відвернення значно більших незручностей для усіх киян!

Під час акції збирають підписи за запровадження “відкритої бухгалтерії”. Прохання від організаторів готувати свою візуальну атрибутику – плакати і банери!

Ініціатори акції:
оргкомітет Партії соціальної революції
соціалістичне об’єднання “Ліва опозиція”
студентська профспілка “Пряма Дія”

Джерело: facebook.com