У Будинку природи проведуть новорічний майстер-клас

8 Грудня 2014 10:46

poradumo.pp.ua

poradumo.pp.ua

З 11 до 14 грудня у КП «Київський міський будинок природи» (вул. Рогнідинська, 3) відбудеться новорічний майстер-клас з виготовлення новорічних ялинок із підручних засобів.
Захід відбудеться у рамках інформаційно-просвітницької акції «Збережи ялинку 2014». Мета майстер-класу – привернення уваги широкого загалу на проблему несанкціонованого винищення хвойних порід дерев у переддень зимових свят, а також популяризація серед населення альтернативних новорічні декорації з елементами вторинних матеріалів, інформує прес-служба організації.
Дітям та дорослим запропонують виготовити новорічні композиції з лапника (гілки дерев хвойних порід, що залишаються після санітарних рубок). Роботи створюватимуться з використанням як традиційних декоративних прикрас, так і з використанням вже вживаних елементів щоденного використання, зокрема, виготовлених із вторинної сировини. Учасники матимуть можливість створити унікальні композиції під керівництвом професійних флористів.
Готові композиції планується виставити на продаж під час благодійного ярмарку, а кошти, зібрані від їхньої реалізації, будуть спрямовані на розвиток еколого-просвітницького проекту для учнівської молоді з роздільного збору побутових відходів. Також буде встановлено інтерактивний стенд у КП «Київський міський Будинок природи», який сприятиме формуванню у школярів відповідального ставлення до природи. Учні матимуть можливість в ігровій формі ознайомитися з проблемами та засвоїти основні принципи їхнього вирішення, а також навчаться роздільно збирати побутові відходи і усвідомити важливість такого кроку.