У Києві відбудеться вечір танцювальної імпровізації

9 Грудня 2014 11:10

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

У Києві відбудеться сьомий за рахунком The Impro Store – вечір танцювальної імпровізації. Як зізналися Cultprostir його організатори, сценарій події такий, що він припускає сюрпризи і для глядачів, і для самих танцюристів.

«Це і не концерт, і не спектакль. Атмосфера вільна і дружня, танцюристи сидять серед глядачів. Немає ніякого поділу – ніхто не хвилюється за лаштунками. Музичний супровід дуже різний і часто не має великого значення, тому що поступається силі танцю. Іноді танець проходить без музики, іноді її підбирає танцюрист, іноді організатори», – розповіла Сultprostir Марина Баранова, один з організаторів вечора.

The Impro Store – подія в жанрі Stand Up & Dance, який включає в себе різні форми танцювальної імпровізації. Суть підходу в повній свободі танцюристів і глядачів, які можуть всі разом брати участь у виступі. На вечорі, який відбудеться 8 грудня в столичному Центрі Леся Курбаса, передбачена частина програми, яку готують організатори без відома танцюристів. «Це будуть завдання, про які вони не знають заздалегідь. Глядачі теж можуть взяти участь в придумуванні завдань для танцюристів», – сказала Марина Баранова.

Джерело: CULTPROSTIR.UA