У Києві відкрилася виставка картин намальованих кульковою ручкою

26 Грудня 2014 11:00

static.gazeta.ua

static.gazeta.ua

25 грудня 2014 року в 19:00 в Карась Галереї (Київ, Андріївський узвіз 22-а), відбулася презентація унікального щорічного арт-проекту “А4, Кулькова ручка”.

Під час заходу автор і куратор проекту Євген Карась ознайомить гостей з експозицією цього року і представить авторів, роботи яких були відібрані для участі.

“А4, Кулькова ручка” – проект, в якому художники з допомогою звичайних матеріалів, кулькової ручки та офісного паперу А4, переосмислюють форму художнього твору, розширюють рамки художнього контексту і створюють справжні шедеври сучасного мистецтва. Він проводиться Карась Галереєю з 2006 року вже дев’ятий раз поспіль напередодні Нового року спільно з Voronov Art Foundation. За цей час в експозиції взяли участь більше 2000 робіт відомих українських художників, серед яких: Тіберій Сільваші, Ілля Чічкан, Маша Шубіна, Влада Ралко, Анатолій Криволап, Павло Маков та багато інших; твори українських письменників і архітекторів, а також аматорські офісні замітки, замальовки. Роботи учасників попередніх років можна подивитися на сторінці проекту у Facebook.

Виставка триватиме з 25 грудня 2014 року до 13 січня 2015 року. Вхід вільний.

Джерело: Gazeta.ua