У “Мистецькому арсеналі” розпочався Різдвяний ярмарок

18 Грудня 2014 09:55

socportal.info

socportal.info

17 грудня у столичному “Мистецькому Арсеналі” стартувала виставка-ярмарок “Різдвяний Арсенал”, яка триватиме до 21 грудня.

Як повідомляють організатори, на відвідувачів чекає чарівна різдвяна атмосфера та подарунки на усі смаки – від найновіших дитячих книжок та ялинкових прикрас до авторських листівок та рукотворів.

Також у програмі більше ніж 60 майстер-класів та читань казок, вистави, розваги, різдвяні солодощі та частування, музична сцена та ігри, пошта Святого Миколая, клуб ілюстраторів Pictoric, планетарій “Планета казок”, відео-зона тощо.

З повною програмою подій можна ознайомитись тут.

Крім того, 19 грудня з 17:00 до 19:00 на маленьких відвідувачів “Різдвяного Арсеналу” чекає зустріч зі Святим Миколаєм.

На головній музичній сцені створювати різдвяний настрій будуть: Дитячий фольклорний театр “Дай боже”, Київський дитячий хор “Щедрик”, колектив “Дитяча опера”, хор Муніципального театру опери і балету для дітей та юнацтва, хор “Веснівка”, гурт “Шпилясті кобзарі” та інші.

Ярмарок триватиме щоденно до 21 грудня за адресою: вул. Лаврська, 12 (18-21 грудня – з 11:00 до 20:00, 21 грудня – з 11:00 до 18:00)

Загальна вартість вхідного квитка – 50 гривень, пільгового квитка – 20 гривень (для учнів старших 12 років, студентів, пенсіонерів за наявності відповідного документу).

Безкоштовний вхід для дітей до 12 років, інвалідів 1-2 групи, військовослужбовців строкової служби, учасників АТО, музейних працівників, членам спілки художників (за наявності посвідчення).