7 способів прийти в себе після свят

10 Січня 2015 20:35

ukr.segodnya.ua

ukr.segodnya.ua

Як швидко позбутися наслідків застілля
Після бурхливих гулянь на Новий рік настає час, коли нам потрібно відновлюватися, адже організм повинен приходити в свій звичайний режим. Beauty.ua пропонує 7 кращих і перевірених способів як відновитися після зимових свят.
1) Відновлюємо шкіру після свят. Недосипання, переїдання, алкоголь – усе це аж ніяк не радує нашу шкіру, тому тобі терміново необхідна подвійна доза вітаміну С і Е, а також гіалуронової кислоти, яка допоможе ефективно зволожити епідерміс. Перш за все, виспись гарненько, потім приступай до відновлювальних процедур: СОС-маски для обличчя, сироватки та не забудь про домашній пілінг.
2) Домашні маски для обличчя – простий і універсальний засіб для відновлення шкіри після свят. Для цього вибирай фрукти з тим же вітаміном С (наприклад, ківі або Апельсини), також лимонний сік. Не забудь про те, що жирна шкіра краще всього сприймає маску в чистому вигляді, а суха і чутлива в пом’якшеному жирному варіанті – наприклад, зі сметаною або оливковою олією.
3) Щоб повернути колишні форми і скинути “наїджені” за Новий рік і Різдво кілограми, проведи розвантажувальний день. Від себе додамо: розвантажити на кисломолочних продуктах, коричневому рисі і овочах – це самі універсальні і дієві міні-дієти.
4) Щоб очистити організм від алкоголю і токсинів, який той залишає в організмі, радимо протягом дня-двох випивати по 1-2 мінеральної води з лимонним соком. Так ти очистиш шкіру, освіжиш організм і придбаєш потужний енергетичний заряд.
5) Розслабитися і відновитися після свят допоможе ароматна ванна з додаванням морської солі та ефірних олії лаванди, а також цитрусових. Крім цього, ти можеш піти по стопах Клеопатри і додати у ванну літр свіжого молока. Це підбадьорить, наситить шкіру поживними речовинами і подарує яскраві хвилини млості.
6) До водних процедур радимо зробити скраб для тіла – наприклад, з какао або з морською сіллю + мед. Такий скраб активізує обмін речовин, подарує шкірі бадьорість і зробить її свіжою і красивою.
7) Очистити шкіру від раптово вискочилих вугрів після різдвяних бенкетів допоможе “комбіноване умивання”. Намочи в гарячій воді рушник, відіжми і поклади його на обличчя, через хвилину поміняй на інше, просочене холодною водою. Кілька чергувань допоможуть зняти з обличчя “агресію” навколишнього середовища, якої зазнала шкіра, і відновити водний баланс.

Джерело: Сегодня.ua