Київська група зняла кліп у столичному метро

22 Січня 2015 09:06

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

Київська рок-група Black Maloka опублікувала кліп на пісню The Machine, знятий в столичному метро. Основною підземною локацією став перехід між станціями «Хрещатик» та «Майдан Незалежності».

«The Machine – пісня про систему, яка підкорює і ламає особистість, щось на зразок знаменитої пінкфлойдівської гігантської м’ясорубки з фільму The Wall. У тексті – суміш іронії, протесту і розчарування людини, втомленої плисти проти течії. Машина – це і держава, і кордони, і всілякі дурні заборони, і самі люди, що дозволяють перетворити себе в стадо. Саме тому нам хотілося знімати в метрополітені. Ідеальна, вивірена до секунд циклична структура, яка щодня проковтує і перемелює натовп», – розповів Cultprostir соліст гурту Серж Кузьков.

Ще однією локацією для кліпу стала київська галерея «Щербенко Арт Центр», де виставлявся проект художника Богдана Томашевського «1+1+». «Побачивши мозаїку з фігурок на стіні, ми хором вигукнули: «Це ж те, що нам потрібно!» – зізнався фронтмен Black Maloka.

Група Black Maloka була створена в Києві в 2012 році. До її складу входить відомий мульти-інструменталіст Орест Криса. Протягом минулого року команда випустила кілька синглів. Музиканти не планують найближчим часом видавати альбом, і мають намір сконцентруватися на презентаціях синглів і кліпів на них.

Джерело: Cultprostir