Новий трек проекту Віктора Придувалова був народжений на Євромайдані

27 Січня 2015 13:00

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

Оприлюднено нову композицію N.O./new order у рамках студійного проекту void, автором і натхненником якого є режисер Віктор Придувалов. Робота над інструментальним треком почалася в січні минулого року, в дні протистояння на вулиці Грушевського в Києві.

«Рік тому Віктор Придувалов, забігши ненадовго з палаючої вулиці Грушевського в студію, як художник інтерпретував емоцію і стан. Бас-гітара. Звукова хвиля. Початок історії було покладено. Так сталося, що сигнал Придувалова я, здається (і як не дивно), вловив, прийняв і зберіг. І після переніс свої переживання в дану роботу. Повністю занурившись в атмосферу торішніх епохальних днів на Грушевського, я відчув внутрішній переворот, переосмислив багато речей», – розповів саундпродюсер і співавтор композиції Євген Чистяков.

«Трек не уміщено в рамки загальноприйнятої нормальності, він не перебуває у стосунках зі структурою куплет-приспів. Тут є «видимість картинки». Якщо закрити очі, можна почути, як летить «молотов». Це і музика, і кіно», – пояснив Чистяков. У записі N.O./new order взяв участь бандурист і лідер групи «Шпилясті кобзарі» Ярослав Джусь.

У рамках проекту void на сьогодні опубліковано близько двох десятків композицій. У работі над ними брали участь такі українські музиканти, як Антон Слєпаков, Фоззі, Катя Гапочка, Андрій Хливнюк та інші.

Джерело: Cultprostir