У Києві відкрили банк одягу для нужденних

13 Січня 2015 09:30

redcross-br.at.ua

redcross-br.at.ua

У Територіальному центрі соцобслуговування Святошинського району працює два пункти збору речей для надання допомоги громадянам, які опинилися в скрутній життєвій ситуації.

Як повідомляє сайт КМДА, банки одягу працюють у відділенні по роботі з інвалідами (вул. Жмеринська, 22-А) та у відділенні соцдопомоги вдома № 2 (вул. Чорнобильська, 9).

Там проводиться прийом теплого одягу та взуття від мешканців району для забезпечення теплим одягом вимушених переселенців із східних регіонів України.

“При зверненні громадян, які опинилися в скрутній життєвій ситуації і потребують допомоги, працівники територіального центру допомагають вибрати речі, надають інформацію, необхідну для вирішення складної життєвої ситуації”, – йдеться в повідомленні.

Також проводиться збір теплих речей для надання допомоги бездомним та безпритульним громадянам.

У КМДА також нагадали, що в столиці є Будинок соціального піклування та Центр соціальної адаптації престарілих, інвалідів та осіб, що не мають постійного місця проживання.

За детальною інформацією можна звернутися до відділень: вул. Жмеринська, 22-А (тел.: 407-38-16); вул. Чорнобильська, 9 ( тел.: 452-71-11).