Від мрії до власного бізнесу

20 Січня 2015 13:00

Бойко Наталія Романівна презентує свій проект мовних курсів для іноземців в рамках навчально-культурологічного центру. Пані Наталія є фахівцем у галузі української філології та суспільних наук і, можливо, саме тому слова, що звучать з її вуст, видаються такими переконливими: «Україна – країна самобутня, неповторна, зі своїм культурним кодом, основою якого є мова».

Те саме можна сказати про кожного і кожну, хто потрапляє на навчання в Київський міський центр сім’ї «Родинний дім» з прагненням отримати додаткові знання, навички та вміння, які дозволять або розпочати власну справу, або дати можливість зробити черговий крок у вже існуючому бізнесі.

Серед останніх, Федосенко Тетяна Миколаївна, яка записалася в програму «Почни власну справу», коли її, вже існуючий бізнес, почав потребувати активних реформ і нових ідей. Презентуючи власні напрацювання, пані Тетяна розповіла про вплив навчання в програмі на розвиток власної Майстерні свят для дівчаток та хлопчиків, і зазначила, що вже почала впроваджувати нові підходи як до просування власного бізнесу, так і до процесу безпосереднього надання послуг своїм маленьким клієнтам.

kreschatic.kiev.ua

kreschatic.kiev.ua

Бізнес-леді Тетяна Кошова є власницею фірми, що спеціалізується на створенні дизайн-проектів приміщень. В даній роботі вона має не лише підтримку близьких, але й допомогу людей, що працюють у її фірмі. Пані Тетяна є медиком за освітою і тривалий час працювала в хірургії, аж поки не наважилася кардинально змінити своє життя, пішла навчатися на психолога та почала займатися дизайном інтер’єрів. Вона потрапила на програму «Почни власну справу», коли, за її ж словами, зрозуміла, що «для успіху моєї справи конче потрібен розвиток».

За час існування програми, а це вже понад 5 років, багато людей скористалися можливістю та спробували себе у справі, яка для кожного і кожної є не лише роботою, сферою професіоналізму, але й неймовірним задоволенням.

Заняття є безкоштовними, зазвичай проходять раз на тиждень (в будній день) та тривають три години.

Черговий набір учасників триває зараз, реєстрація відбувається за тел. (044) 227-80-48. Можливість навчатися отримають лише перші 15 осіб, якими можуть стати жінки і чоловіки, які перебувають у відпустці по догляду за дитиною, молоді сімейні пари, молодь, переселенці зі сходу України та АР Крим і просто мотивовані люди. Презентація програми відбудеться 11 лютого 2015 року в Київському міському центрі сім’ї «Родинний дім» (м.Київ, вул. Салютна, 11-А, 4 поверх).

kreschatic.kiev.ua

kreschatic.kiev.ua

Джерело: Хрещатик