“ДахаБраха” надихне глядачів кінокласикою

13 Лютого 2015 11:00

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

16 та 17 лютого гурт «ДахаБраха» виступить у київському кінотеатрі «Кінопанорама», де під живий музичний супровід публіці буде представлено класичний фільм Олександра Довженка «Земля» (1930).

Музичний супровід до одного з найславетніших фільмів Довженка було створено музикантами «ДахаБраха» ще в 2012, та з тих пір «звукові» кінопокази «Землі» полюбилися глядачам і користуються незмінним успіхом. Так довженківська історія повинна була знову зазвучати в «Кінопанорамі» ще на початку лютого, але показ був перенесений через хворобу одного з музикантів.

«Виконувати супровід до фільму “Земля” – велика честь і відповідальність. Ми дивились цей твір вже сотні разів і щоразу це відкриття та безмежність. Зараз цей фільм особливо важливий, як і все, що дає нам змогу бути сильнішими, відчувати себе єдиними і пишатися тим, що ми українці. Ми віримо, що “Земля” Довженка надає нових сенсів в нашу реальність і допомагає триматись в важкі часи», – поділилася з Сultprostir Ірина Горбань, арт-менеджер «ДахаБраха».

Джерело: Cultprostir