Київські дороги продовжують посипати протиожеледевими препаратами

15 Лютого 2015 09:35

kievcity.gov.ua

kievcity.gov.ua

Підприємства КК «Київавтодор» позмінно у цілодобовому режимі продовжують комплексні роботи із зимового утримання автошляхів та інших балансових територій. Про це повідомили у комунальній корпорації.

Щоденно з метою запобігання ожеледиці та для безпеки киян автодорівці обробляють посипальними матеріалами обледенілі покриття проїжджих частин на окремих ділянках доріг вулично-шляхової мережі міста, а також мости, шляхопроводи, підходи до підземних та надземних пішохідних переходів, тротуари та зупинки громадського транспорту, які знаходяться на балансі підприємств корпорації.

Загалом з понеділка, 9 лютого, шляховики витратили 864,9 тонн солі та 1 274,2 тонни піщано-соляної суміші. Окрім того, автодорівці за цей тиждень вивезли на спеціально відведені майданчики 7 416,6 тонн снігу.

Зазначимо, підприємства корпорації продовжують підготовку до роботи у весняно-літній період. Так, всі ШЕУ районів та КП «Київавтошляхміст» проводять комісійні обстеження балансових територій, за результатами яких будуть складені графіки виконання поточного ремонту балансових об’єктів вулично-дорожньої мережі столиці. Також підприємства корпорації, у разі сприятливих погодних умов, щотижня у рамках виконання поточного ремонту проводять роботи з ліквідації аварійно-небезпечної ямковості на автошляхах столиці. Зокрема, з 12 до 14 лютого такі роботи виконуються на вулицях загальноміського та районного значення в усіх районах столиці.

Джерело: Хрещатик