На Позняках презентували кіоск нового зразка

25 Лютого 2015 18:00

Незабаром у столиці можуть почати встановлювати кіоски, схожі на баварські будиночки.

Презентація МАФа нового зразка відбулась 24 лютого у столичному парку “Позняки”, повідомляє прес-офіс об’єднаних підприємців.

“Зовнішній вигляд кіоска скопійований з нюрнбергського аналога”, – йдеться у повідомленні.

Таким чином, на думку підприємців, новий кіоск допоможе подолати загальне негативне сприйняття зовнішнього вигляду київський МАФів.

“Новий кіоск обійшовся у 100 тисяч гривень – на нього скинулись 100 підприємців по 1 тисячі гривень”, – йдеться в повідомленні.

img.kiev.pravda.com.ua

img.kiev.pravda.com.ua

Підприємці сподіваються, що їхню ініціативу схвалять у Київській адміністрації.

Поки що новий кіоск тимчасово дозволив поставити у парку голова Дарницької РДА Геннадій Синцов. Він відзначив, що для того, щоб замінити всі кіоски у Києві на МАФи нового зразка, має бути прийняте відповідне рішення Київради.

“Підприємці готові змінювати зовнішній вигляд своїх кіосків, облагороджувати територію, в том числі і за свій рахунок, але тільки, якщо їм дадуть довготермінові документи, що дозволить їм легально працювати тривалий час”, – сказав Синцов.

Як відомо, мер Києва Віталій Кличко обіцяє очистити столицю від незаконних МАФів. 23 лютого міський голова заявив, що Печерський район столиці повністю очищений від незаконних МАФів, і робота по демонтажу кіосків триває.