Перша туристична ярмарка запрошує до участі

13 Лютого 2015 20:00

7dniv.info

7dniv.info

У період з 28 по 29 березня 2015 року у м.Київ відбудеться Перша Всеукраїнська туристична ярмарка „У гості до українців”.

Мета заходу – стимулювання розвитку внутрішнього туризму в Україні через якісне та масштабне представлення туристичного потенціалу регіонів з урахуванням їх специфіки , культури, особливостей, природного багатства та іншого надбання.

Ініціатор заходу – Всеукраїнський громадський проект „Відкрий Україну через позитив” та інформаційний портал „Добрі новини з України”.

Організатори заходу – громадські активісти, журналісти (блогери), туроператори та турагенти (локального та національного рівня) з внутрішнього (в’їзного) туризму за підтримки органів місцевої влади.

Обласна державна адміністрація зацікавлена в популяризації туристичного потенціалу області і планує спільно з суб’єктами туристичної діяльності прийняти участь у зазначеному заході та представити туристичні можливості області загальнообласним стендом „Закарпаття туристичне”.

Бідьш детальна інформація щодо проведення вищезазначеного заходу розміщена на інформаційному порталі „ Добрі новини з України”.

Джерело: 7 днів