Під час зимових канікул у навчальних закладах столиці зекономили енергії на12,7 млн грн

16 Лютого 2015 17:00

fdlx.com

fdlx.com

За три тижні зимових канікул у загальноосвітніх закладах, столиця заощадила понад 10 тис. Гкал енергії або 12,7 млн грн. Про це свідчать результати моніторингу споживання енергії – повідомляє заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, повідомляє прес-служба КМДА.

«На період призупинення навчального процесу в приміщеннях загальноосвітніх навчальних закладах за допомогою приладів погодного регулювання було знижено температуру повітря. Здійснювався щоденниймоніторинг споживання теплової, електричної енергії, холодної води та внутрішньої температури за період: тиждень до початку канікул – протягом канікул – тиждень після канікул. Продовження зимових канікул до 18 січня 2015 року дозволило додатково зекономити теплової енергії на загальну суму понад 4 мільйони гривень», – зазначив Петро Пантелеєв.

За результатами аналізу даних, отриманих від загальноосвітніх навчальних закладів у ході здійснення оперативного моніторингу енергоспоживання, загальний обсяг економії теплової енергії протягом зимових канікул склав 10 379 Гкал або 12 716,4 тис. грн.

Нагадаємо, цього навчального року зимові канікули для учнів столичних загальноосвітніх навчальних закладів було продовжено, і тривали три тижні – з 27 грудня 2014 року до 18 січня 2015 року включно. Таке рішення було прийнято, враховуючи введення у місті режиму економії теплової енергії.

Джерело: Хрещатик