Підприємці Києва можуть пройти стажування в Німеччині

26 Лютого 2015 14:00

chitay.net

chitay.net

Уряд Федеративної Республіки Німеччина знову запрошує українських бізнесменів з усіх галузей економіки на власні підприємствах для стажування. Зокрема, фінансує всю програму, крім витрат на дорогу. Столична влада в жовтні минулого року провела перший етап конкурсного відбору для участі у подібному стажуванні на німецьких підприємствах. Наразі розпочався другий етап відбору, повідомили в прес-службі КМДА.

«Україна цілком підтримує європейські цінності у веденні бізнесу. А розвиток і розширення двосторонніх економічних взаємин з Німеччиною, безумовно, сприятиме інтеграції України у міжнародне економічне співтовариство, – зазначив директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва Максим Кузьменко. – ФРН пропонує нашим підприємцям дуже цікаві та корисні з точки зору набуття практичного досвіду та бізнес контактів програми. Бізнесмени, що візьмуть участь у програмі, матимуть чудову можливість освоїти нові ринки через встановлення ділових відносин між підприємствами України та Німеччини. Від київської влади запрошую всіх охочих взяти участь у конкурсному відборі».

У 2015 році українським підприємцям пропонується стажування за напрямками економічної кооперації як з галузевою специфікою, так і без неї:

1. Економічна кооперація у сфері енергоефективності в промисловості.

2. Економічна кооперація у сфері енергоефективності в будівництві і санації будівель і споруд.

3. Економічна кооперація в сфері поновлюваних джерел енергії.

4. Економічна кооперація в секторі охорони здоров’я.

5. Економічна кооперація в гірничодобувній і сировинної промисловості.

6. Економічна кооперація в секторі природоохоронних технологій водопостачання і каналізації, утилізації відходів.

7. Економічна кооперація в аграрному секторі;

Більш детальна інформація – на сайті: http://www.inwent.org.ua/.

Інформацію щодо кандидатур для участі в конкурсному відборі просимо надсилати до 16 березня 2015 року до Департаменту промисловості та розвитку підприємництва в письмовому або електронному вигляді: vrpd@ukr.net.

Джерело: Хрещатик