Проїзд з Троєщини до центру підвищівся втричі

11 Лютого 2015 10:00

dniprovec.com.ua

dniprovec.com.ua

При підвищенні тарифів на проїзд у міському транспорті столична влада «забула» про єдиний пересадочний квиток на міську електричку і швидкісний трамвай на Троєщині (маршрути №4, 5). Про це повідомляють обурені кияни, які спробували скористатися цією транспортною системою.

До підвищення тарифів, як відомо, квиток з правом пересадки з трамвая на електричку можна було придбати за 2 гривні. Тепер поїздка з Троєщини, наприклад, на Петрівку трамваєм і електричкою обходиться в 7 грн (3 грн доведеться сплатити в трамваї і 4 грн — в міській електричці). Якщо ж врахувати, що в більшості випадків троєщинці їдуть не на Петрівку, а далі в центр, то поїздка в один кінець обійдеться і зовсім в 11 грн, адже додадуться ще 4 грн оплати за проїзд в метрополітені.

«Вечірній Київ» зв’язався з КП «Київпастранс», де їм підтвердили, що квиток з правом пересадки дійсно не був передбачений в новій системі тарифів. Про казус на підприємстві знають і оперативно готують відповідні доповнення до тарифної сітки. У скільки обійдеться проїзд трамваєм та міською електричкою, якщо пересадочний квиток все ж повернуть, поки невідомо.