Сьогодні метро працює на годину довше

5 Лютого 2015 15:43

dt.ua

dt.ua

Метрополітен продовжить свою роботу на одну годину у четвер, 5 січня, щоб кияни, у звязку з погіршенням погодніх умов, мали змогу добратия додому. Про це йдеться на сайті метрополітену.

“Ми розуміємо, що ситуація зараз позаштатна, а тому усім потрібно докласти максимум зусиль і скоординуватися, щоб кияни могли нормально дістатися своїх домівок”, – сказав начальник КП «Київський метрополітен» Віктор Брагінський.

В повідомленні вказується, що підприємство працює в посиленому режимі. На прибирання снігу задіяно близько 250 працівників.

Зазначимо, що погодні умови в столиці ускладились у четвер, 5 січня.

Київська влада звертається до водіїв із проханням утриматися від поїздок містом на власних автомобілях і скористатися послугами громадського транспорту у зв’язку з погіршенням погодних умов, йдеться на сайті КМДА.

Зазначимо, в’їзд великогабаритному транспорту до столиці обмежено, за винятком вантажних авто, робота яких пов’язана із забезпеченням процесів життєдіяльності. Заборона діятиме, доки в місті активно триватимуть роботи з прибирання снігу та працюватиме спеціалізована снігоприбиральна техніка. Крім того, наразі в Києві облаштовують пункти обігріву в місцях, де здійснюватиметься зупинка транспорту.

Джерело: Сіль