У Деснянському районі наповну запрацював садок

19 Лютого 2015 10:30

За сприяння очільника Деснянської райдержадміністрації Вадима Онуфрійчука днями офіційно відкрили харчоблок в дошкільному навчальному закладі (яслах-садку) № 795. Про це повідомили в Деснянській РДА.

Нагадаємо, більше року малюки відвідували садочок в режимі груп короткотривалого перебування до 4 годин. Відтепер, в закладі організовано 12-ти годинний робочий день з 3-разовим харчуванням.

«Історія дошкільного навчального закладу № 795 – унікальна. Протягом кількох років, цей освітній заклад задавався шекспірівським питанням: «Буди чи не бути?». Тому, завдяки спільним зусиллям Київської міської та Деснянської районної державних адміністрацій проводиться робота з модернізації освітніх закладів району відповідно до європейських стандартів. Сьогодні наші маленькі деснянці, мають затишне місце, де їх завжди чекають з радістю», – підкреслив керівник району Вадим Онуфрійчук.

«Управління освіти Деснянської райдержадміністрації висловлює свою подяку керівництву адміністрації за швидке вирішення важливого питання відновлення роботи дошкільного навчального закладу. До речі, у березні планується відкриття ще 6-ти груп у садочку-яслах на 120 місць», – зазначила начальник Управління освіти Деснянської райдержадміністрації Тамара Постолюк.

Громада мікрорайону дуже вдячна за те, що не дивлячись на нелегкі часи, держава не забуває про найдорожче, що у нас є, – про дітей.

kreschatic.kiev.ua

kreschatic.kiev.ua

kreschatic.kiev.ua

kreschatic.kiev.ua

kreschatic.kiev.ua

kreschatic.kiev.ua

kreschatic.kiev.ua

kreschatic.kiev.ua

kreschatic.kiev.ua

kreschatic.kiev.ua

Джерело: Хрещатик