У Деснянському районі пройшов чемпіонат Києва з армреслінгу

24 Лютого 2015 16:00

7d.rv.ua

7d.rv.ua

21 лютого у Деснянському районі відбувся чемпіонат з армрестлінгу серед дорослих спортсменів міста. Він пройшов у середній школі №275, зібравши найсильніших спортсмені міста та став відбірковим турніром на чемпіонат України з армреслінгу, повідомили в Деснянській РДА.

Змагання організувала київська федерація армспорту на чолі з українською (УФА) за підтримки Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Деснянського району та районного управління освіти. На цьогорічних змаганнях було збільшено кількість вагових категорій учасників від 65 до 100 кілограмів.

Деснянський район на чемпіонаті представвив атлет і тренер з армспорту Владислав Дзісяк. Спортсмен зайняв 2-е місце у ваговій категорії до 70 кг.

На урочистому відкритті чемпіонату було вручено посвідчення майстрів спорту України міжнародного класу Антону Калязіну (за друге місце в категорії 100 кг на чемпіонаті світу з армреслінгу у 2014-му році) та Ірині Рожещенко (за бронзову медаль на чемпіонаті світу в категорії 80 кг серед жінок). Також почесне звання майстра спорту України було присвоєно київському рукоборцю Сергію Паньковцю, який показав найкращий результат на вказаних змаганнях у ваговій категорії до 90 кілограмів.

В.о. президента київської федерації армспорту Дмитро Кирилюк високо оцінив організацію змагань: «Нас дуже порадувала кількість учасників. Ще ніколи така кількість спортсменів та глядачів не збиралася на столичних змаганнях з армспорту. Змагання також допомогли нам визначити спортсменів, які увійдуть до складу збірної Києва для участі у чемпіонаті України з армреслінгу. Це не тільки досвідчені спортсмени, а й новачки».

Джерело: Хрещатик