У Києві покажуть арт-фотографію

25 Лютого 2015 14:00

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

У галереї Brucie Collections 25 лютого відкриється виставка «Колірне поле» Дмитра Богачука – одного з найбільш знаних арт-фотографів України.

Відкриття виставки відбудеться за участю автора, надаючи можливість дізнатися більше про представлені роботи безпосередньо від їхнього творця. Автора вирізняє поєднання лаконічності образів та м’яких, атмосферних кольорових рішень, яке створює у глядача особливий споглядальний настрій.

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

Головна особа його робот – це простір. М’яка пастельна гамма наповнює фотографії повітрям, роблячи їх майже невагомими. Розчинені у серпанку або сніговій куряві об’єкти – човен рибалки, остови дерев, хмарочоси – потрібні лише для того, щоб глядач відчув нескінченну глибину ландшафту. Техніка Богачука генетично найближча до китайського живопису.

За кілька років активної кар’єри Дмитро встиг стати учасником кількох помітних колективних виставок, його роботи були виставлені у Парижі, Києві та Москві. У 2011 році Дмитро Богачук став переможцем конкурсу концептуальної пейзажній фотографії у проекті Artlimited, Бордо, Франція, а у 2013 – фіналістом конкурсу Grant Uart у Парижі.

Джерело: Cultprostir