У Києві відбувся Ярмарок Добра

26 Лютого 2015 15:00

ictv.ua

ictv.ua

Нещодавно у центрі столиці, поряд з Андріївським узвозом відбувся “Київ-Маркет”. На події зібралися ті, хто любить оригінальні речі і ті хто їх створює. На ярмарку можна було придбати книги, одяг і оригінальний хендмейд.
Журналіст “Ранку у Великому Місті” Аліна Шаманська не оминула цю подію своєю увагою – і вирушила на пошуки українського ексклюзиву.
Організатори позиціонують Київ-Маркет, як “Ярмарок Добра”. Люди з’їхалися сюди з усієї країни, щоб продемонструвати свої витвори: хенд-мейд одяг, їжу, взуття, прикраси, картини, квіти. Ярмарок порадував розмаїттям товарів на будь-який смак – від шкіряного хенд-мейду та одягу, до посуду і сережок з рослин.
Молоді бренди жаліються, що можливостей представити і прорекламувати свою продукцію в них не так уже й багато. Тому Київ-Маркет – гарна нагода заявити про себе.
Журналиіст “Ранку” особливо відмітила вражаючу сукню із зображенням монументу “Батьківщина-мати”.
“Я намагаюся створювати одяг саме для українського користувача, щоб він носив патріотичні речі”, – розповіла молода дизайнера, автор незвичайної сукні.
… А на тих, хто зголоднів, на вулиці чекали смачні ексклюзиви. Зокрема, крем-супи в їстівному стаканчику. За словами продавця, такого смаколику не спробуєш більше ніде у світі.

Джерело: ICTV