У Києві з’являться талони на паркування нового зразка

28 Лютого 2015 15:41
blonde.in.ua

blonde.in.ua

Комунальне підприємство «Київтранспарксервіс» розпочало запровадження абонементних талонів для паркування транспортного засобу нового зразка. Про це повідомив директор підприємства Володимир Першин, передає прес-служба КМДА.

«На сьогодні виготовлена перша партія нових талонів на паркування строком дії на один місяць загальним тиражем 700 одиниць. Крім того, собівартість виготовлення нового талону є втричі нижчою від попереднього зразка, головною перевагою нового дизайну талонів також є унеможливлення його повернення як непроданого після реального використання, адже саме такі випадки були виявлені нашим відділом контролю та службою безпеки. Новий талон є, по суті, скретч-картою. Для того, щоб її активувати, необхідно стерти захисне покриття, яке не підлягає відновленню. Талони також обладнані голограмою і виготовлені зі спеціального водостійкого матеріалу, який не рветься та не пошкоджується», – пояснив Володимир Першин.

Як зазначив директор підприємства, ціна талонів для водіїв залишається незмінною – 315 гривень у ІІІ зоні паркування, 441 гривня – у ІІ зоні та 630 гривень у І територіальній зоні паркування. Придбати їх можна на паркувальних майданчиках, безпосередньо на підприємстві та у відділеннях Укрпошти.

«Хочу наголосити, що головне наше завдання – це усунути можливість повторного використання, інші види шахрайства та махінацій із талонами, що дозволить спрямувати кошти від їх продажу до бюджету Києва. Після тестування та успішної реалізації талонів нового зразка, буде оголошено конкурс на довготермінове виготовлення талонів на паркування», – сказав Володимир Першин.

Джерело: Хрещатик