У Подільському районі створена єдина інформаційна база учасників АТО

19 Лютого 2015 18:00

images.unian.net

images.unian.net

У Подільському районі створена єдина інформаційна база, до якої заноситься вся інформація про учасників бойових дій та членів їх сімей. Про це повідомили в Подільській РДА.
«На даний час в базі даних знаходиться інформація про 144 подолянина, які беруть участь в антитерористичній операції на Сході України. 11-ть з них загинули під час виконання військових обов’язків, 7-ім бійців поранено», Як зазначила начальник управління Світлана Бернадська.

Вона також зазначила, що всі члени сімей загиблих та поранених бійців отримують необхідну матеріальну допомогу та виплати, які передбачені чинним законодавством. Разом з тим, 143-и справи передано до Київського міського центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат для призначення щомісячної матеріальної допомоги для покриття витрат на оплату житлово-комунальних послуг киянам – учасникам АТО та членам їх сімей. Світлана Бернадська зазначила, що така допомога призначається з розрахунку на одного члена сім»ї і становить від 340 гривень до 1083 гривні.

Джерело: Хрещатик