У столиці пройшов «Кубок Ренесансу»

16 Лютого 2015 16:00

vyshneve.org

vyshneve.org

Нещодавно в Києві відбулися видовищні змагання «Кубок Ренесансу», які зібрали більше 260 танцювальних дуетів з усієї України. Організатором масштабного турніру для всіх танцюристів, спраглих стрімко розвиватися і демонструвати свою майстерність, став керівник танцювального клубу «Ренесанс» Сергій Гамарець.

Глядачі турніру оцінили гідну підготовку всіх учасників, їх наполегливість, а також костюми, які варто виділити окремо. Словом, все пройшло, як завжди, на вищому рівні проведення змагань з бальних танців, тому кожен учасник, танцюрист, тренер, батько або просто глядач отримав масу задоволення і вражень від цього дня.

Танцюристи з різних куточків України приїхали позмагатися за титули чемпіонів, показати свій рівень майстерності і, звичайно, набути досвіду у колег. Перше відділення турніру прикрасили виступи наймолодших категорій.

Перемогу та кубок в найзворушливішій категорії Бебі дебют здобули вихованці Вишнівського клубу «Ренесанс» Єгор Климчук, Аміна Пугач. Золоті медалі в категорії Бебі соло дебют отримали вихованки клубу Катерина Прийомська, Діана Городова, Інна Білецька.

В категорії Діти перемогу здобула пара Євгена Пугача і Софії Миронець.

Серед представлених учасників категорії Ювенали 2 Е перемогу здобули вихованці клубу «Ренесанс» В’ячеслав Паливода і Дарина Манелюк, в категорії ЮВ 1 Д кубок у Вишневе відвезли пара Георгія Арутюняна і Діани Радченко. В категорії ЮВ 2 дебют перемогу здобули Артем Коваль і Ольга Черепенчук, також з кубком у Вишневе поїхала Діана Подейко, яка танцювала в категорії ЮН 1 + 2 соло Е і Вікторія Полякова, яка представила категорію ЮВ 1 Н соло.

У свою чергу танцюристи категорії Юніори 2 Д за європейською програмою також відзначилися старанням і завзятістю. Так Богдан Деревянко і Дар’я Грабарчук, які представляють клуб «Ренесанс» були визнані срібними чемпіонами категорії. А бронзові нагороди отримали Тимофій Андрієвський і Анастасія Камінська, які завоювали срібні медалі в категорії ЮН 2 латино-американська програма.