Як у Києві можна втихомирити галасливе кафе

7 Лютого 2015 11:37
vs.ko.court.gov.ua

vs.ko.court.gov.ua

До шанувальників гучної музики присилають санстанцію і районних чиновників

Кияни скаржаться на те, що далеко не всі розважальні заклади ночами дотримуються тиші. Так, мешканці будинку на вул. Малишка, 33 скаржаться на паб по сусідству, в якому навіть у пізній час дуже голосно грає музика, заважаючи спати. Не допомогли навіть неодноразові виклики міліції.

Між тим, питання з галасливим баром все ж можна вирішити. “Якщо після виїздів представників правоохоронних органів керівництво розважального закладу так нічого і не змінило, то можна звертатися відразу в райадміністацію із заявою. У документі жителі довколишніх будинків обов’язково повинні детально описати ситуацію, вказавши конкретний адресу та назву установи. Тоді наші фахівці перевірять факт порушення і заодно перевірять, на яких підставах працює сам заклад”, – розповів нам Ярослав Горбунов, голова Дніпровської РДА.

Якщо знадобиться, чиновники можуть залучити навіть СЕС, яка визначить, чи порушуються допустимі норми шуму. Також з подібними скаргами можна звертатися в Контактний центр мерії по телефону 15-51 або на сайт 1551.gov.ua.

Джерело: Сегодня.ua