Землю для родин Героїв Небесної сотні

13 Лютого 2015 09:40

risu.org.ua

risu.org.ua

Землю для родин Героїв Небесної сотні мають визначити до 2 березня – депутат Київради Олександр Федоренко
Сьогодні Київради прийняла рішення вшанувати Героїв Небесної Сотні: родинам загиблих киян будуть виділені земельні ділянки з розрахунку 10 соток на сім’ю.
«Минув рік, нарешті Київрада перейшла до конкретики у земельному питанні щодо киян, які загинули під час Революції гідності. До 2 березня Департамент земельних ресурсів має визначити перелік земельних ділянок, які можуть бути передані під будівництво житлового будинку. Представники родин вже від завтра можуть звертатися до Київради з клопотанням про передачу їм земельної ділянки у власність» – повідомив депутат Київради Олександр Федоренко.
Він також зазначив, що на одному з найближчих пленарних засідань, ймовірно 16 лютого, депутатський корпус узгодить проект рішення про надання дозволу на розроблення документації з землеустрою всім сім’ям загиблих.
«Це абсолютно справедливо й морально – взяти на себе хоч якусь відповідальність та віддячити людям, які минулої зими втратили своїх близьких. Меморіальні комплекси й музеї це необхідно, проте ми, живі, маємо дбати про добробут родин, які осиротіли» -вважає депутат.