8 березня в кризу. Що подарувати мамі, подрузі та дівчині?

7 Березня 2015 17:45

12Вже буквально декілька днів залишилося до початку весни та її найпершого і найголовнішого свята – Міжнародного жіночого дня. 8 березня – це свято весни, жіночої краси і ніжних емоцій.

У цей період досить непросто доводиться як чоловікам, так і жінкам, адже привітати хочеться усіх подруг, колег, сестер та мам. Погодьтесь, у цьому році, в зв’язку із високим та нестабільним курсом долара, процедура вибору подарунків значно ускладнилася. Тому, ми вирішили відшукати найцікавіші та найдоступніші ідеї, які чудово підійдуть до 8 березня.

Аналізуючи ціни в бутиках, ми прийшли до висновку, що найвигідніше зараз здійснювати покупки на розпродажах, адже всім нам відомо, що абсолютно будь-яка річ рано чи пізно буде продаватися зі знижкою. Враховуючи те, що сезонні розпродажі вже завершились, а одяг нової колекції продається по божевільних цінах, ми вирішили шукати товари зі знижками на просторах інтернету. Ідея виявилась не тільки зручною, але і практичною, адже до України нарешті дійшла хвиля, популярних в Америці та Європі, сайтів, що збирають товари та послуги зі знижками. Люди в усьому світі почали економити не через брак коштів, а через саму можливість не переплачувати у будь-якій сфері свого життя.

Наприклад, на популярному та найбільшому порталі-агрегаторі акцій та розпродажів Скидочник зібрані товари та послуги зі знижками більш ніж з 50-ти магазинів, шоппінг моллів та сервісів колективних покупок (з таких як, Lamoda, Kira Plastinina, BonPrix, Groupon, Покупон та ін.). Безперечно це зручно, адже не потрібно ходити по десятках магазинів у пошуку знижок та розпродажів. Ми вирішили перевірити, що цікавого там можна купити та скільки насправді вийде зекономити. Давайте поглянемо що у нас вийшло і що варто дарувати близьким людям.

Подарунки для мами.

  1. Spa-процедури.

Побалуйте свою маму справжнім релаксом, джакузі, сауною та різноманітними косметичними процедурами. Погодьтеся, вона заслуговує на повноцінний відпочинок і час для себе.

Переглянути усі SPA-процедури: http://skidochnik.com.ua/ru/kiev/razdel/spa-procedury

9

  1. Постільна білизна.

З новою постільною білизною, кожен ранок і вечір буде починатися і закінчуватися з думкою про улюблених дітей. Погодьтеся, це буде дуже приємно, не тільки вам, але і вашій мамі.

Постільна білизна зі знижками: http://skidochnik.com.ua/ru/kiev/razdel/postelinoebelie/marker/postelnoe-belje17

  1. Шарф або косинку.

Шарф завжди був символом затишку і комфорту, тому подарувавши його, ви в черговий раз покажете свою турботу і тепло. Ще однією перевагою шарфу є його універсальний розмір та доступна ціна.

Переглянути усі шарфи зі знижками: http://skidochnik.com.ua/ru/kiev/razdel/sharfy8

  1. Відпочинок в Карпатах.

Відправте свою матусю в куточок, де переплітається гірське повітря з запахом хвої. Відшукайте місце де, буде максимально чисте повітря і кришталево прозорі мінеральні води, адже такий відпочинок на довго залишиться в пам’яті вашої рідного людини.

Переглянути  готелі Карпат зі знижками: http://skidochnik.com.ua/ru/kiev/razdel/oteli-bazy-otdyxa/marker/otdikh-v-gorakh

14

  1. Театр.

Квитки в театр і ваша компанія стануть відмінним доповненням прекрасного вечора із душевними розмовами.

Переглянути усі акційні білети в театр: http://skidochnik.com.ua/ru/kiev/razdel/teatry7

Подарунки для дівчини.

  1. Вечеря в ресторані.

Вечеря в ресторані – відмінний привід провести час разом, в доповненні із смачною їжею, приємною музикою і затишним інтер’єром. Не варто сваритися через таку банальну пораду, адже цей пункт плану просто неможливо уникнути, тому краще заздалегідь підготуватися і забронювати столик в улюбленому місці.

Усі ресторани Києва зі знижками: http://skidochnik.com.ua/ru/kiev/razdel/kafe-restorany

13

  1. Відпочинок біля моря.

Не дивлячись на те, що зараз досить прохолодно і зовсім не морський сезон – навідайтеся до моря. Романтичні прогулянки вздовж набережної, незвичайні вулички Одеси, і годування чайок на березі – не залишать вас байдужими, а лише внесуть у ваші стосунки більше трепету та взаєморозуміння.

Готелі Одеси зі знижками: http://skidochnik.com.ua/ru/kiev/razdel/oteli-bazy-otdyxa/marker/otdikh-v-odesse20

  1. Фотосесія.

З тих пір як соціальні мережі активно увійшли в наше життя, фотосесії стали незамінний подарунком для дівчат. Подаруйте їй можливість відчути себе справжньою моделлю, яка з легкістю перевтілюється з образу в образ.

Переглянути усі фотосессії: http://skidochnik.com.ua/ru/kiev/razdel/fotosessii

18

  1. Курси малювання або водіння.

Допомагайте своїй коханій розвиватися, пізнавати світ і не стояти на місці. Якщо вона у вас творча натура, то подаруйте уроки малювання або курси вокалу. Для більш практичної натури відмінно підійдуть курси іноземної мови або школа водія.

Школи водіїв у Києві зі знижкою: http://skidochnik.com.ua/ru/kiev/razdel/vozhdenie16

  1. Масаж.

Кілька годин блаженства і часу для себе відмінно позначаться на настрої і зовнішньому вигляді вашої дівчини. Покажіть їй, що дбаєте про її самопочуття і стан.

Переглянути усі пропозиції масажу зі знижками: http://skidochnik.com.ua/ru/kiev/razdel/masazh

10

Подарунки для подружки.

  1. Шоколадний набір.

Невеликий, але приємний і забавний подарунок у вигляді шоколадного набору відмінно підійдуть для подружок, що люблять солодке і мають почуття гумору. Родзинкою цих шоколадок є їх оформлення, тому з легкістю можна відшукати відповідний дизайн.

Усі шоколадні набори зі знижкою: http://skidochnik.com.ua/ru/kiev/razdel/shokoladnye-nabory

22

 

  1. Скретч-карта світу.

Дана карта допоможе вам планувати подорожі і відкривати перед собою нові широти та горизонти.

Скретч-карта світу зі знижкою: http://skidochnik.com.ua/ru/skidka/akciya/puteshestvuyte-i-otmechayte-mesta-na-karte-skretch-karta-ukrainy-ili-karta-pokoritelya-mira

19

  1. Розчіски Tangle Teezer.

Розчіска Tangle Teezer – хіт 2014 року, який повинен бути в косметичці у кожної дівчини. Якщо ваша подруга володарка довгого або кучерявого волосся, то ваш подарунок істотно полегшить їй життя.

Переглянути розчіски: http://skidochnik.com.ua/ru/kiev/razdel/ukrasheniya/marker/dlya-volos

21

  1. Курси візажиста.

Тільки дівчата розуміють, як важливо правильно вміти користуватися косметикою, щоб в будь-який час дня і ночі виглядати надзвичайно. Подруга оцінить такий подарунок, та й зможе нафарбувати вас на важливий захід.

Переглянути усі курси: http://skidochnik.com.ua/ru/kiev/razdel/kursy-vizazha

15

  1. Курси фотографа.

Якщо ваша подруга любить фотографії або її захоплює сам процес зйомки, то допоможіть їй удосконалити свої навички і відправте її на базові заняття по фотографії.

Ознайомитись з усіма курсами фотографів: http://skidochnik.com.ua/ru/kiev/razdel/kursy-fotografii

11