Чи дійсно на ярмарках ціни дешевші?

3 Березня 2015 12:12

У минулу суботу ми пішли подивитись на пропозиції наших товаровиробників, представлені на ярмарці у Голосіївському районі. Перше враження, що склалось: якщо довго шукати, дійсно можна знайти якісніші овочі, але ціни так само «кусаються» як і у супермаркетах.

belapdi.org

belapdi.org

 

Порівняйте самі: за кілограм картоплі просили від 4,5 до 5,5 гривні; свинина коштувала 55-65 гривень( однак, врахуйте, що потрібно брати не менше кілограму, адже різати продавці не дуже хочуть), сало – 55-65 гривень. Що подивувало, так це те, що скільки ми не шукали, звичайної білокачанної капусти ми так і не знайшли взагалі.  Крупи також були дорогі: за гречку просили 25 гривень, пшеничну крупу – 10-14 грн, нут – 35 гривень( більшість круп коштували загалом від 12 гривень , в середньому – 20).Були також сухофрукти – чорнослив коштував 55-60 гривень за кілограм(однак дуже якісний , принаймні на вигляд), курага – 22 гривні за 100 гр. Мед також подорожчав – за півлітрову баночку просили 50 гривень(причому не грало який:гречаний, квітковий),а за літр меду – 100.

atv.odessa.ua

atv.odessa.ua

 

От що порадувало, так це яблука: якщо Ви плануєте купити хороші і недорогі яблука, сміливо йдіть на ярмарки – тут ви зможете придбати їх за 12 гривень(дешевше, на жаль, немає), але порівнюючи з 15 гривнями за такі самі яблука у супермаркетах, це дійсно краща ціна  і якість вражає(відчуваєш смакоту яблук). Але, потрібно констатувати, що заявлені ціни «нижче на 20% від загальних”  не відповідають дійсності, а подекуди і дорожче, ніж у магазинах.

agravery.com

agravery.com