Для киян, які не встигли замінити або повірити лічильники води, застосовуватимуться соціальні норми нарахувань

6 Березня 2015 12:29
ukr.lb.ua

ukr.lb.ua

Для киян, які не встигли повірити чи замінити старі квартирні лічильники води, послуга нараховуватиметься за соціально орієнтованими нормами. Такий алгоритм діятиме до 1 червня. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, повідомили в прес-службі КМДА.

«У Києві буде тривати кампанія з повірки та заміни квартирних приладів обліку води. Значна кількість мешканців Києва не встигли з різних причин зробити це до 1 березня. Тому міська влада прийняла рішення, що до 1 червня застосовуватиметься прийнятна для споживачів норма нарахувань за холодну воду. Таким чином, мешканці матимуть ще 2,5 місяці для проведення повірки або заміни водомірів. Міська влада жорстко контролюватиме обсяги нарахувань з боку ПАТ «Київводоканал», аби не дозволити будь-яких зловживань з цього приводу», – зазначив Петро Пантелеєв.

Заступник голови КМДА звернув увагу киян на необхідність подбати про справний та вчасно повірений водомір до 1 червня.

«Наявність лічильника – це найперша перевага для споживача, адже розрахунок здійснюється лише за обсягами спожитої послуги, і дає змогу досягати економії шляхом раціонального використання води», – підкреслив Петро Пантелеєв.

 

Джерело: Хрещатик