Кіномани можуть допомогти «Жовтню» та отримати знижку

27 Березня 2015 14:00
cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

В українських кіноманів з’явилася нова можливість допомогти кінотеатру «Жовтень». Благодійний фонд «Відновимо разом» домовився з київськими кінотеатрами про збір благодійних внесків, які підуть на відновлення кінотеатру і на покупку кінообладнання.

Підтримують «Жовтень» у цьому починанні мережу кінотеатрів «Оскар», об’єднання кінотеатрів «Київкінофільм» та мережа «Мультиплекс». У касах перелічених вище кінотеатрів кожен бажаючий може внести 40 гривень на відновлення «Жовтня» і отримати «Чек благодійної допомоги», який у майбутньому дозволить його власникові отримати знижку на квиток на покази в «Жовтні», коли кінотеатр відновить свою діяльність.

«Я дуже вдячна всім, хто підтримує «Жовтень»: сьогодні ми готові прийняти будь-яку допомогу, тому подвійно приємно, що нас підтримали київські кінотеатри, і тепер кожен кіноман може допомогти улюбленому кінотеатру. Якщо людей з «Чеками благодійної допомоги» буде багато, це ще більше наблизить нас до заповітної мрії та мети – відкриття відновленого «Жовтня», куди повернеться його віддана аудиторія», – розповіла Сultprostir Людмила Горделадзе, директор кінотеатру «Жовтень».

Джерело: Cultprostir