Літературна корпорація розповість німцям про ситуацію в Україні

14 Березня 2015 16:00
cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

Міжнародна літературна корпорація MERIDIAN CZERNOWITZ цього року вже вчетверте візьме участь в одній з найбільших книжкових подій Європи – Ляйпцизькому книжковому ярмарку, що відбуватиметься з 12 по 15 березня.

Куратор стенду MERIDIAN CZERNOWITZ Євгенія Лопата зазначає, що стенд корпорації буде єдиним представником України на ярмарку, але це не стане перешкодою для візиту групи вітчизняних авторів до Ляйпцігу, які допоможуть видавцям поділитися актуальною інформацією про стан подій в нашій країні.

«Коли йде війна, то вона відбувається на всіх фронтах. Інформаційному в тому числі, – розповідає президент  MERIDIAN CZERNOWITZ Святослав Померанцев. – Ми їдемо туди, де збирається інтелектуальна еліта Європи – митці, філософи, журналісти. Наша місія – донести українське бачення ситуації, оскільки у німецькому просторі присутня в основному російська інформація. Розповідь про книжку-CD Сергія Жадана і «Собак в космосі» «Бийся за неї» у Ляйпцигу є логічним підкресленням місії. Адже зараз ми в прямому сенсі б’ємося за неї – за свободу, Надію, Україну».

Джерело: Cultprostir