На Святошині біля метро поставлять інспекторів, щоб відлякувати стихійних торговців

17 Березня 2015 15:00
smgn.com.ua

smgn.com.ua

З 16 березня біля станцій метро “Житомирська” та “Святошин” щоденно чергуватимуть інспектори з благоустрою та міліціонери, щоб подолати стихійну торгівлю на підходах до підземки.

Про це повідомив голова святошинського району Ілля Сагайдак після перевірки району на вихідних.

“Усі намагання навести належний санітарний стан біля станцій метро “Святошин” та “Житомирська”, знищуються знахабнілими торгівцями. Саме стихійна торгівля та незаконні тимчасові споруди призводять до забруднення навколишньої території та не дають змоги вільного пересування громадян, як по тротуарам, так і вільного доступу до метрополітену”, – написавСагайдак у Facebook.

Він додав, що через торговців роботи комунальників, які прибирають ці території, не видно.

“Торговці сміття викидають де заманеться, а найчастіше там де і торгують. За бюджетні кошти ми вимушені наводити лад та прибирати захаращену територію аби задовольнити цілком слушні вимоги громадян району”, – обурився Сагайдак.

“З завтрашнього дня (16 березня – ред.) біля кожної станції метрополітену буде чергувати працівник відділу контролю за благоустроєм Святошинської адміністрації і разом з правоохоронцями будуть забезпечувати вимоги чинного законодавства. Ми розпочинаємо системну роботу по боротьбі зі стихійною торгівлею та МАФами”, – наголосив голова району.