Національний художній музей запрошує до участі в фотопроекті “Твій знайомий герой”

30 Березня 2015 09:57
prostir.museum

prostir.museum

Люди такі різні. Навіть Герой у кожного свій – друг або подруга, мама, тато, дідусь, сусід, просто знайома людина. Проте історія про нього може бути не менш важливою, ніж історії Великих Героїв. А пошана – не менш заслуженою.

Без вашої історії музейний проект «Герої. Спроба інвентаризації» не буде повним! Надішліть фото людини, якою пишаєтесь, разом з оповіддю, обсягом не більше однієї сторінки до Національного художнього музею України – поштою або e-mail. І від 1 квітня до 17 травня 2015 приходьте, щоб побачити свого Героя поруч з іншими.

Фотознімок та історію (1 стор.) надсилайте на адресу: 01001, м. Київ, вул. М. Грушевського 6, Національний художній музей України, «Фотопроект» (якщо ви бажаєте після завершення проекту отримати фото назад, будь ласка, вкладіть у конверт марку номіналом 3 грн.)

Цифрове зображення (розміром до 1 Мб) та історію (1 стор., розмір шрифту – 14) надсилайте на скриньку: namumuseum@gmail.com з темою «Фотопроект».

Експозиція буде формуватися співробітниками Національного художнього музею України в міру надходження зображень. Із запитаннями, будь ласка, звертайтесь за адресою namumuseum@gmail.com або 278 7454.