Опалення в Києві відключать, коли середня температура три дні не буде падати нижче +8 градусів

13 Березня 2015 11:24

«Як тільки, згідно з чинним законодавством, буде зафіксовано оптимальні температурні показники, ми готові будемо вимкнути опалення», – наголошує заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

За його словами, столична влада може прийняти рішення про завершення опалювального сезону за умови, якщо середньодобова температура повітря три дні поспіль становитиме не менше 8 С°.

«Міська влада прагне зекономити такі

firtka.if.ua

firtka.if.ua

цінні для нас енергоресурси і кошти, які мешканці столиці платять за опалення, тому готова завершити опалювальний сезон за умови досягнення оптимальних температурних режимів», – заявив заступник голови КМДА.

При цьому в КМДА зазначили, що у випадку занадто високої температури у оселі слід, перш за все, з’ясувати причини цієї ситуації, враховуючи характеристики будинку, рівень проведених заходів утеплення, факти перепроектування окремих квартир тощо. У разі виникнення запитань необхідно звернутися до контакт-центру міської влади – 1551 або ПАТ «Київненерго» за номером 1588 зі стаціонарного телефону або (044) 202-1588 з мобільного.

Джерело: УНІАН