Під Києвом вшановуватимуть княгинь

5 Березня 2015 07:58
ukr.segodnya.ua

ukr.segodnya.ua

У “Парку Київська Русь” будуть вітати зі святом жінок різного віку

Протягом трьох днів – з 7 по 9 березня – Стародавній Київ у “Парку Київська Русь” буде вітати зі святом жінок різного віку: від маленьких дівчаток до сивочолих бабусь. З нагоди жіночого свята їм справжні княжі почесті віддадуть і розважать цікавою програмою. А ще – презентують безліч приємних подарунків для представниць прекрасної статі.

arch115_copy

Сам Володимир Великий привітає зі святом гостей Древнього Києва. Приєднаються до вітального слова і браві витязі князівської дружини і подарують дорогим жінкам вражаюче кінно-трюкове шоу. Але не тільки мужнім чоловікам під силу опанувати верховою їздою і мечем. Жіночий батальйон князівської дружини доведе це, продемонструвавши запаморочливі трюки на конях. А потім дівчата розкриють секрети своєї майстерності на відкритому майстер-класі з джигитовки.

7march_01

Ще один подарунок чекає гостей “Парку Київська Русь” – прем’єра вистави “Як дочку багатого боярина заміж віддавали”. На сцені Стародавнього Києва оживе захоплююча історія кохання, приправлена гарячими почуттями і яскравими спецефектами.

7march-02_01

У святковій програмі також майстер-класи, запальні середньовічні танці, конкурси з подарунками. А ще – парад розкішних княжих коней.

8march

Стародавній Київ у “Парку Київська Русь” розташований у селі Копачів, Обухівський район, Київська область. Дістатися можна своїм транспортом, або маршрутками від станції метро “Видубичі”. Розклад маршруток на сайті Стародавнього Києва. Ціна квитка – 100 грн, для пенсіонерів – 50 грн, для дітей шкільного віку – 30 грн, дошкільнята – безкоштовно.

8march03

 

Джерело: Сегодня