У Києві відкривається фотовиставка пам’яті Сергія Ніколаєва

17 Березня 2015 18:00
cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

18 березня в Камінному залі Київської фортеці відбудеться відкриття виставки «Муза пішла по дорозі …», присвяченої пам’яті фотографа Сергія Ніколаєва, який трагічно загинув під час виконання службових обов’язків у зоні АТО.

«На виставці будуть представлені роботи, створені Сергієм за останні 5 років. Основа експозиції – відібрані ним фотографії з репортажних зйомок для газети «Сегодня». Це фотографії зі спектаклів, концертів, творчих вечорів, фестивалів. На них – як відомі актори та музиканти, так і звичайні люди, які виступають на сцені і дарують глядачам свої емоції та почуття. Серед представлених робіт – фотографії з концертів Дженніфер Лопес, Гару, Бориса Гребенщекова, зі спектаклів Валентина Гафта, Євгена Гришковця та багатьох інших», – розповіла Cultprostir Ксенія Гончарова, PR-директор проекту JoyFest, один з організаторів виставки.

Вперше ці фотографії були представлені на персональній виставці Сергія Ніколаєва у 2013 році в рамках проведення Першого міжнародного фестивалю народних театрів і аматорського мистецтва JoyFest. Додатково для виставки будуть додруковані 15-20 фотографій з архіву Сергія. Це, в основному, фото з редакційних зйомок газети «Сегодня» за останні кілька років, зняті в Україні. Фото з концертів українських та зарубіжних солістів та гуртів, зі спектаклів гастролюючих театрів (2010-2013 роки. 40-45 фото, формату А3).

Організатори висловлюють подяку за допомогу і сприяння в організації виставки директору Національного історико-архітектурного музею «Київська фортеця» Оксані Новіковій-Вигран, а також рідним і близьким Сергія Ніколаєва.

Детальніше про місце проведення за посиланням.

Джерело: Cultprostir