У Києві вперше відбудеться фестиваль неформальної освіти

4 Березня 2015 15:12
darn.kievcity.gov.ua

darn.kievcity.gov.ua

5-6 березня у Київському Палаці дітей та юнацтва відбудеться Перший Міжнародний фестиваль неформальної освіти INSIGHT. Метою заходу є обмін думками, досвідом, практично-методичними напрацюваннями освітян та експертів України, Грузії, Польщі та країн Прибалтики у сфері неформальної освіти.

Як повідомляє Департамент освіти і науки, молоді та спорту, фестиваль неформальної освіти відбудеться в Україні вперше і стане постійно діючим заходом задля практичного та методичного обміну досвідом між викладачами, вихователями, аніматорами, тьюторами. Важливим аспектом фестивалю буде також взаємодія батьків та навчальних закладів, просвіта батьків та їхнє активне залучення до обговорення реформування системи освіти в Україні.

У рамках фестивалю відбудеться ярмарок новітніх освітніх методик, а також практичні майстер-класи і воркшопи, на яких будуть продемонстровані найновіші освітні технології та практики. Гості заходу зможуть взяти участь у дискусіях із представниками прогресивних навчальних закладів неформальної та позашкільної освіти України, Польщі, Грузії та країн Прибалтики. Крім того, на фестивалі презентують Всеукраїнський навчально-методичний тренінговий центр для освітян із метою навчання молодих викладачів, вихователів, аніматорів та передачі досвіду роботи з дітьми.

Електронна реєстрація для участі у Фестивалі проводиться за посиланням:http://goo.gl/forms/6li1A10BcH. Попередня реєстрація для участі у Фестивалі є обов’язковою.

За додатковою інформацією про захід звертатися до агенції PRP за тел.:(044) 495 29 60 або e-mail: dfedorova@prp.com.ua (Дар’я Федорова).

Джерело: Хрещатик