У парку “Юність”відремонтували “Молодят”

27 Березня 2015 18:00

У парку Юність працівники комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Святошинського району відремонтували об’ємно-просторову композицію «Молодята». Створили її торік комунальники за власні кошти.

У комплексі облаштовано лави в англійському стилі, та встановлено фігури закоханої пари, каблучки та дерево кохання. Композиція була виконана в білих кольорах, як символ чистоти та ніжності почуттів, як початок нового життя, нових звершень. Слід наголосити, що комунальникам доводиться уже не вперше ремонтувати декоративну огорожу та декоративну дерев’яну доріжку у парку. Проте кожного разу зеленбудівці щиро сподіваються, що таке «нестихійне» пошкодження останнє….  Також фахівці Святошинського КП УЗН дякують кожному, хто дбайливо ставиться до навколишнього середовища, до спільного нашого майна.

Загалом зараз кипить робота із ремонту паркових елементів по усьому місту. Київзеленбудівці ремонтують паркові лави (270 штук), урни, дитячі (11) та спортивні майданчики. Принагідно у КП «Київзеленбуді» нагадують про невмирущість фрази «краса врятує світ!», а також про адміністративні штрафи за  псування об’єктів благоустрою: лавок, урн, скульптур, огороджень та іншого устаткування парків.

kreschatic.kiev.ua

kreschatic.kiev.ua

kreschatic.kiev.ua

kreschatic.kiev.ua

Джерело: Хрещатик