В Україні пройшов кастинг “Міс Принцеса України 2015”

20 Березня 2015 09:00
turystam.in.ua

turystam.in.ua

Шановні оцінювачі краси! Для вас є гаряча новина на яку чекала вся Україна! Відбувся 10 березня 2015 року, кастинг Міс Принцеса України 2015. В ньому прийняла участь 100 найчарівніших і найвродливіших дівчат України, кожна представляла свій мальовничий край, розповідала про себе, свої захоплення, місце навчання, та як надалі прославлятиме перлину Україну. Наші красуні, зробили вихід в: футболках з логотипом конкурсу, сукнях та купальниках. Боротьба була жорсткою та напруженою, але найкращі з кращих здобули перемогу. Після цього був маленький відпочинок в вигляді фуршету, де пригощали красунь  смачними солодощами,фруктами, канапками, та гарячими напоями.

podii.com.ua

podii.com.ua

Головою журі був, генеральний продюсер конкурс Олександр Главацький, він привітав дівчат та їхні родини з весною та зі святом краси та жіночності, побажав миру та благополуччя, також сказав, що ми підтримуємо нашого президента, молимося за нього, і також разом з ним боремося за мирне небо над головою і процвітання нашої неньки України, ще побажав йому та його родині безцінного божого дару здоров’я, божої благодаті в усіх справах та «многії літа благії літа». Потім, голосно тричі крикнув Слава Україні. Потім під дзвін келихів з шампанським дівчата також в унісон підтримали Україну цим гаслом.

turystam.in.ua

turystam.in.ua

Запрошена на кастинг, була співачка Рената Штіфель, яка була членом журі та оцінювала вроду наших дівчат і обирала пів фіналісток! Також почесним членом журі запросили відомого діджея України DJ TINA, яка також приймала активну участь у відборі конкурсанток. Олександр Главацький, як справжній патріот України, запросив заспівати дівчат гімн нашої держави, разом з Ренатою,красуні заспівали гімн та підняла прапор України, це вражаюче дійство проходило на вулиці славетного міста Києва, прохожі зупинялися і захоплювалися цим видовищем, плескали в долоні і підспівували їм. А організатор конкурс Олександр Главацький, дивлячись на цю красу та палку любов до України, стояв зі сльозами на очах і трепетом в душі та в серці. Тож бачите Краса єднає світ, а ми за мир та єдину Україну, як говорить Олександр Главацький!

turystam.in.ua

turystam.in.ua

Переможницями в кастингу стали красуні під такими номерами: 1, 2, 4, 6, 7, 9, 10, 13, 14, 15, 16, 18, 20, 21, 23, 26, 28, 30, 32, 36, 40, 41, 42, 44, 46, 52, 55, 58, 60, 62, 63, 64. Ми щиро вітаємо переможниць, та запрошуємо їх до півфіналу, який відбудеться 6 червня в м. Київ.

turystam.in.ua

turystam.in.ua

Також хочемо повідомити Вам, що ми будемо проводити додатковий кастинг, який відбудеться в м. Київ 29 квітня о 14:00, щоб добрати ще красунь до півфіналу, тож не втрачайте свій шанс та надсилайте анкети та фото на емейл: princesa2015@ukr.net і можливо саме Ви здобудете перемогу! Також запрошуємо тих красунь, що пройшли кастинг по фото, але не змогли потрапити на кастинг 10 березня, не втрачайте свій шанс. Хай Вам щастить!

Джерело: Мій Київ