Bright Ideas 2015: конкурс освітніх проектів для молоді

7 Квітня 2015 12:36
inspired.com.ua

inspired.com.ua

Студенти – головна рушійна сила сьогодення, саме студентство впроваджує нові тенденції та робить впевнені кроки до розвитку і становлення суспільства та країни в цілому. Настав час заявити про це і показати вашу ініціативність та креативність.

IBS Education оголошує конкурс освітніх проектів Bright Ideas 2015! Відтепер кожен зможе запропонувати свій варіант інноваційного освітнього проекту, детально прописавши його складові, починаючи від основних характеристик, закінчуючи його загальною вартістю, виділивши свою роль у його реалізації та направивши на пошту info@ibs-edu.com.ua. Переможець конкурсу матиме можливість разом з командою IBS Education втілити у життя свою ідею. Учасникам, які займуть друге та третє місце буде надана можливість безкоштовно відвідати один із заходів, що відбудеться до кінця 2015 року. Адже досвід реалізованих проектів компанії IBS Education, таких як: Перша Економічна Зимова Школа, Київ – місто майбутнього та Free Speech показує, що самоосвіта – найефективніше капіталовкладення, яке в майбутньому відгукнеться цікавою роботою, високою зарплатнею та широкими кар’єрними можливостями.

Нинішні часи особливі. Все змінюється швидко, тож давайте слідувати новим віянням, адже як відомо: держава відтворює себе через освіту.  Ми в свою чергу готові підтримати інноваційні ідеї та допоможемо вам направити власні цікаві думки у напрямок їх реалізацій.

Дедлайн конкурсу – 30 квітня 2015 року. Детальну інформацію про реєстрацію та вимоги до проектів можна знайти за посиланням ibs-edu.com.ua/ideas.

«Якщо у вас є ідея, але ви не можете про неї розповісти – вважайте, що ідеї у вас і не було»

Сем Харрісон

Джерело: Inspired