Чеські ілюстратори візьмуть участь у Книжковому Арсеналі

15 Квітня 2015 15:00
cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

cultprostir-prod.s3.amazonaws.com

22 квітня в рамках Чеського стенду CZECH.IN відкриється виставка чеських та українських ілюстраторів. На ній будуть представлені роботи більш як тридцяти художників, таких як Юрай Хорват, Томскі&Поланскі, Андреа Тахезі, Катерина Сеховцова, Дагмар Урбанкова, Барбора Ідесова, Тереза Щербова, арт-студіо Аграфка та інших.

Крім того, Томскі&Поланскі (молодий творчий дует, відомий далеко за межами Чеської Республіки) приїдуть на Книжковий Арсенал та проведуть лекції й майстер-класи. Також запланована лекція ілюстратора Мартіна Содомки, автора технічної книги «Як змайструвати автомобіль», на якій він розкаже, як йому вдається успішно поєднувати в книгах освітню та розважальну функції.

Докладно про програму заходів можна довідатись на сторінці Чеського стенду. Вже традиційнокуратором міжнародного майданчику ілюстраторів Книжкового Арсеналу є Pictoric спільнота молодих ілюстраторів, дизайнерів-графіків та художників. Детальну інформацію про художників,чиї роботи будуть представлені на майданчику, можна знайти на Facebook-сторінці клубу ілюстраторів Pictoric. 

Чеська Республіка цього року є почесною країною-гостем програми Книжкового Арсеналу, за підтримки Чеського Центру у Києві. Учасниками програми стануть чеські політики, митці, а також представники посольства ЧР та Чеського центру.

Джерело: Cultprostir